Skip to content

Artistes

LIZETTE RÖNNQVIST


Lizette és una artista versàtil amb formació en dansa, interpretació escènica i interpretació. El seu objectiu com a ballarina és millorar contínuament i compartir escenari amb bons amics, oferint actuacions potents que expliquen una història. El ball swing és una de la seva passió i ha competit amb èxit al lindy hop, guanyant els campionats del món júnior a Boogie Woogie el 2006. La Lizette és una aprenent ràpida que pot dominar ràpidament les coreografies amb només uns quants passos. Ara viatja pel món ensenyant dansa swing i aprecia els ballarins amb un estil personal i un ritme sòlid. Lizette també és trombó i està interessada en la literatura, les plantes i la cultura pop.

FREDRIK DAHLBERG


Fredrik Dahlberg, natural d’Estocolm, mai va tenir la intenció de convertir-se en ballarí. Va passar el seu temps escoltant hip-hop i jugant a bàsquet fins que va descobrir la passió per la música jazz. Finalment es va convertir en membre de la coneguda companyia de dansa swing, The Hot Shots. Fredrik ha guanyat premis, ha impartit classes en esdeveniments internacionals i ha viatjat pel món per actuar. També està implicat en l’ensenyament i el DJ al Chicago Swing Dance Studio. Fredrik és un músic multilingüe al qual li agrada escriure poesia i tocar la trompeta.

aiala larReina


Va començar a ballar de petita euskal dantzak (folklore basc), tant a classes com a festes populars i familiars. Quan va deixar les classes, després de 8 anys en aquesta disciplina, va provar altres balls de diferents estils, va ser quan va conèixer el swing i va aprofundir en la seva història i cultura, quan va connectar amb un ball que la va moure de nou emocionalment.
Fa 6 anys es va traslladar a Madrid, on té el seu propi projecte juntament amb tres compis, La Demo Swing Lab, escola on imparteix classes i difon la història que acompanya aquesta cultura. També forma part de la companyia de swing “Bababop dansa”.

gurutz larrea


Va descobrir el swing al festival de Jazz de Vitòria-Gasteiz, ciutat natal on va començar a ballar.
A poc a poc va anar interessant-se cada vegada més amb al món del swing, i va anar deixant de banda l’skate i l’handbol, esports que feia des dels 13 anys.
Fa 6 anys que està instal·lat a Madrid i segueix desenvolupant-se com a ballarí i professor a La Demo Swing Lab, projecte que comparteix juntament amb les seves companyes. També forma part de la companyia “Bababop dansa”, un projecte que promou l’espectacle de ball com a eina per incentivar la reflexió de la realitat en què vivim.

Nivells de les Classes

Begginer

Coneixes els passos bàsics del Lindy Hop, et sents còmode amb passos de 6 i 8 temps. Domines el triple step i el kick step. Al ball social hi poses canvis de lloc, tuck turns, cercles, passejades, hand to hand i algun swing out. Tens assimilada l’essència del Lindy Hop, i tens coneixements bàsics de musicalitat, footwork i altres aspectes tècnics.

Intermig

El ball social és el teu hobbie, en ball social fas passos bàsics i avançats, complementats amb musicalitat, footwork, etc … Et sents molt còmode amb el swing out, cercles, tandem, hand to hand, texas tommy, slingshots, sugar pushes i hi poses variacions de footwork. Ets capaç de memoritzar amb facilitat estructures de passos i coreografies.

Avançat

Participes amb freqüència a workshops i festivals internacionals. El teu ball és molt musical i ets expert en jugar amb la rítmica, síncopes i altres elements de musicalitat més avançada. Domines passos de Jazz Solo i els poses en el teu ball. Crees les teves pròpies estructures i ets capaç de fer swing outs en tempos ràpids sense problema.

Horaris de les Classes

Els horaris de les classes estan pensats per gaudir al màxim del BeSwing Festival 2023. Aquesta edició és de tres dies, així que corda’t les sabates de ball, que son intensos!

AQUESTS HORARIS SON ORIENTATIUS I PODEN MODIFICAR-SE SENSE PREVI AVÍS

DIVENDRES 23DISSABTE 24DIUMENGE 25
10:00 – 12:00
Nivell INTERMIG
| Nivell BEGINNER
10:00 – 11:00
Nivell AVANÇAT | Nivell BEGINNER
12:00 – 14:00 | 12:00 – 13:00
Nivell AVANÇAT
| Nivell BEGINNER
11:00 – 12:00
Nivell INTERMIG | Nivell BEGINNER
16:00 – 18:00
Nivell AVANÇAT
12:00 – 13:00
TASTER
18:00 – 20:00
Nivell INTERMIG
19:30- 20:30
TASTER
20:00 – 21:00
TASTER
Les CLASSES de Nivell BEGINNER es porten a terme al Pavelló de Ventalló, a 7 minuts den cotxe del Camp del BeSwing. Tots els altres nivells i els tasters es porten a terme a la Carpa de l’Espai BeSwing

Packs i Preus

Contacta amb nosaltres