Artistes 2020

NILS NYGÅRDH & FRIDA HÄGGSTRÖM (HARLEM HOT SHOTS)

ARI & SIMON

BIOGRAFIES

NILS NYGÅRDH

eN Nils va néixer i es va criar a Mora, Dalarna. És un noi de camp que es va mudar a la gran ciutat per estudiar bateria. Fidel a les arts i sempre a la recerca de formes d’ampliar el seu horitzó cultural. Així va entrar en contacte amb el lindy hop amb ganes de provar alguna cosa nova. Va cursar la seva primera classe el 2009 a la Societat sueca de swing.

El seu interès per la música es mostra en la seva dansa. Tocar la bateria  probablement explica per què és un solista ballerí de ritme i ritme: estricte amb temps i tècnica i sempre busca la perfecció.

Majoritàriament estudia i s’inspira en el metratge dels ballarins vintage. Frankie Manning i George Christopherson són dos dels trepidants personatges que més l’inspiren.

Des del 2016 és membre de la companyia de dansa Harlem Hot Shots

FRIDA HÄGGSTRÖM

Frida és un amant del jazz en tots els sentits. A Estocolm la trobareu al davant de l’escenari a qualsevol esdeveniment de jazz de la ciutat, és a dir, si no és ella mateixa a la cabina de DJ. A ella li agraden els vespres i es trasllada amb senzillesa a tot tipus de música de jazz, des de la Nova Orleans dels anys 20 fins a la moda i la sensació de Chicago dels anys 40. Com a ballarina, ella vola amb facilitat en tot moment. Ella sempre és una amb la música i té un encant personal millor descrit com una mica descarat. Una ballarina seriosa amb un brillantor permanent als ulls.

ARI & SIMON

L’Ariadna i en Simon es van conèixer per primera vegada a Madrid el 2016 i han estat treballant junts des de llavors. El seu estil dinàmic, elegant i potent és un testimoni de la combinació d’experiències i de creixement junt. Els encanten tots els aspectes del swing dance, incloses danses associades com Lindy Hop i Balboa, així com el jazz en solitari. Apassionats de totes les maneres d’expressar i transmetre la dansa des de la dansa social, l’ensenyament, la realització i la competició.

Viatgen internacionalment per ensenyar, realitzar i competir, amb seu principalment a Europa. També han treballat i viatjat àmpliament per fer swing a Àsia i Amèrica del Nord. Continuent desenvolupant la seva dansa, la seva passió per la música i la cultura del swing ha crescut amb ells i els ha guiat a través dels seus viatges internacionals.