PACKS&NIVELLS

Packs&PreusAccounts

Free Trial

Projects

SSL

SSL

SSL

Storage

FULL PACK EARLY BIRD

175€ 


FIRST 50 REGISTRATIONS

6 Hours classes

5 tasters

3 parties

2 after parties

water area

Extra activities

Camping area (+1€)

bring your own tent

FULL PACK 

190€

175€ FOR GROUP PACK

6 Hours classes

5 tasters

3 parties

2 after parties

water area

Extra activities

Camping area (+1€)

bring your own tent

PARTY PASS

85€


5 tasters

3 parties

2 after parties

water area

Extra activities

Camping area (+1€)

bring your own tent


NIVELLS

A BeSwing creiem que cadascú sap en quin punt del ball es troba. No farem audicions, però els professors podran re-situar algú en cas que no estigui al nivell adequat per tal de garantir un bon aprenentatge. 

Us donem unes descripcions i penseu en quin nivell us trobeu més còmodes!

Nivell banderola- Intermig
Fa més d’un any que balles. De vegades ballant et sents una mica limitat. No saps massa passos (o no els recordes amb soltura) i tens algunes dificultats amb el ritme, especialment si és massa ràpid o massa lent. Encara et mires el SwingOut amb pànic i et mous més còmodament amb kicks.

No passa res! Ets com una banderola de festa major, tansols necessites que algú t’estiri el fil i et desemboliqui una mica!

Nivell serpentina – Intermig plus
Fa més de dos anys que balles. Estàs en un moment agradable del teu ball. Gaudeixes tota una cançó i tens varietats de passos, però encara no els pots fer com a tu realment t’agradaria. Comences a veure que el triplestep no és el teu enemic i cada cop ets més capaç de transmetre el ritme amb el teu cos… però ai! alguna cosa falla i costa identificar-la…

Ets com una serpentina embolicada, tansols necessites aquest impuls per poder expandir-te, lluïr-te i mostrar tot el que saps!

Nivell Llumeneta – Avançat
Fa més de tres anys que balles. Ets un ballador amb experiència i et defenses bé tant en el ball social com a les classes. Entendre el que t’expliquen i aplicar-ho no et resulta un problema, però estàs esperant aquell consell que et faci fer el “clic” per anar encara més enllà. Una connexió màgica, un bouncing extraordinari…

Ets com una llumeneta de festa major, esperant a que li donin aquells mitja volta que la farà brillar tota la nit!

Nivell Solstici – Avançat plus

Ja no recordes quan vas començar a ballar, et formes de manera regular local i internacionalment. Tot flueix però necessites continuar experimentant amb el teu cos i trencar fronteres.

Apliques els coneixements que se’t proporcionen i entrenes quan ningú et veu.

Ets la nit de Sostici. Un ball amb tu és un record per sempre  🙂