Informació Pràctica

Programa

Encara no tenim el programa del 2020, però podeu fer un cop d’ull al programa del 2019!

Dormir

Dormir @BeSwing Camp
I taaant!!!
1 € extra i tindreu un lloc per dormir sota els nostres pomers per les tres nits del festival. Heu de portar la vostra pròpia tenda de campanya o furgoneta. 
No és un càmping formal, però ajuda a gaudir del festival sense preocupacions. Hi ha dutxes i lavabos. 

Si no teniu tenda també podeu llogar-ne una i us la trobareu montada i amb un matalàs inflable el dia que arribeu. Són tendes de dues persones.

Dormir en un Hotel

Podeu buscar hotels als pobles de Ventalló, Viladamat, l’Armentera or l’Escala, tots estan molt a prop!

L’Hostal L’Esplai de Viladamat ofereix un 10% de descompte a tots els assistents al festival si reserveu directament a través de la seva web. En els comentaris de la reserva poseu que veniu al BeSwing!

Menjar al BeSwing Camp

ÀPATS

Aquest any comptem amb l’experiència cuinera dels Mambo Chefs, antics Spanish Delight Herräng, els cuiners que alimentaven a tothom durant el festival del nord. Per facilitar l’organització els dos sopars s’han d’agafar juntament amb el Full Experience i el Party Pass i costen 50€.

El Xiringuito

El nostre Xiringuito estarà apunt com sempre per servir-vos les canyes més fresques i el que necessiteu!

Com arribar
On es fa el festival?

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es mapa-catalunya.png
ubicació beswing festival

El BeSwing es fa en un camp de pomes del nucli urbà de Pelacalç, que pertany al municipi de Ventalló, al bellmig de l’Empordanet a tansols 6 km de l’Escala.Carrer remenses 17472 Ventalló (Entre Viladamat i Pelacalç)
Lat      42.143777

Long   3.073446

És important remarcar que NO HI HA TRANSPORT PÚBLIC al territori, per tant si agafeu un hotel que NO estigui a Viladamat o Pelacalç (pobles a distancia caminant) necessitareu taxi (i tampoc és un servei que abundi).

Com hi puc arribar?

AMB EL BESWING SHUTTLE BUS: Aquest any com a novetat, Pots venir directe en bus des de Barcelona!

Des de l’apartat d’inscripcions podràs llogar el bus per venir al festival sense preocupar-te de res! 

El bus sortirà de Barcelona el divendres a les 17:30 i arribarà cap a les 19:00h i sortirà de BeSwing el dilluns a les 9:00 del matí.

EN COTXE: Opció més recomanada si no pots agafar el shuttle bus des de barcelona. A l’Empordà no abunda el transport públic, així que tenir un cotxe o una moto ens facilita la vida moltissim!

EN TREN: les estacions gran més properes són GIRONA o FIGUERES (AVE i Central). Des de l’Estació de Girona o de Figueres Central es pot agafar un tren de Rodalies renfe i arribar fins a SANT MIQUEL DE FLUVIÀ. L’estació està relativament a prop, però NO per anar a peu. Aquí haureu d’agafar un taxi. El telèfon del taxista que treballa en aquesta zona és el 625619120 o el mail és info@taxisgomis.com.

Si arribeu a FIGUERES en AVE, haureu d’agafar un taxi o un bus que us porti a Figueres Central i agafar el tren cap a Sant Miquel de Fluvià.

EN AVIÓ: si arribeu a l’aeroport de GIRONA tansols heu d’agafar un transfer fins a Girona ciutat i buscar l’Estació de tren.

Si arribeu a BARCELONA (T1, T2), haureu d’agafar el tren fins a Barcelona Sants i pujar al BeSwing shuttle bus! Si els horaris no us lliguen, sempre podeu anar en tren fins a Sant Miquel de Fluvià.