El Festival

Del 26 al 29 de Juny 2020

 

Ens agrada el swing i les festes i el vi
i aquesta és la raó per la qual hem creat

BeSwing Festival!

  • Entenem que els lindyhoppers volen aprendre, així que portem els millors professors i proposem classes d’aprenentatge significatiu.
  • Sabem que els ballarins de swing gaudeixen de les festes, així que portem les bandes més sorprenents, Dj’s i tenim les millors after-parties. I tot en una pista de parquet de 350 m2 entre pomeres.
  • Suposem que la majoria dels ballarins de swing adoren el vi, així que portem un vi original de la nostra zona i us oferim la possibilitat de degustar-lo
  • Volem que sigui més fàcil  i el més barat possible, així que us oferim la possibilitat de acampar al camping o llogar una de les nostres tendes de campanya.
  • Estem segurs que busqueu zero estres, de manera que us oferim un servei d’autobusos directament des de i cap a Barcelona i dos grans carpes de ball. Per tant, no hi ha necessitat de moure’s per a classes o activitats addicionals.

I sabem que la millor manera de gaudir d’un festival és estar amb els amics … Aquesta és la raó per la qual volem estar amb TU.
Som una pinya!

The Dawn Beat/
Swingats de l’Ala Empordà
És l’associació encarregada del Be Swing Festival. Durant l’any organitza molts events, intensius i cursos a Figueres i a l’Empordà. Encara no ens seguiu?
http://www.lindyhopfigueres.com