Preguntes Freqüents

Tens preguntes?

Quants nivells hi ha?

Hi ha 4 nivells de lindy hop disponibles

Com sé a quin nivell m’he d’apuntar?

Pots mirar a la pestanya de nivells. Hi trobaràs una descripció.

Sóc follower sola, puc apuntar-me?

I tant! Entraras a la nostra borsa de followers soles a l’espera d’un leader del teu nivell, segur que tot sortirà bé! 🙂

Quantes places d’Early Bird hi ha?

Hi ha 50 places d’early bird per les 50 primeres inscripcions.

Què és això del Group pack?

Si sou 10 amics i voleu venir junts us podeu apuntar al Group Pack. Es reservarà el preu de l’Early Bird per a tots els membres, sense importar quan feu la inscripció.

I el Party Pass?

El Party Pass és el mateix que el Full Pack però sense les 6 hores de classe i amb possibilitat d’anar a 3 tasters en comptes de 5!

Mira la comparativa

Podem venir només a les festes?

No! 🙁 Sabem que altres anys ha estat possible fer-ho, però muntar el BeSwing Camp porta moltes hores i molt d’esforç. Volem donar prioritat absoluta a les persones que s’apunten a la Full experience i al Party Pass.

I a la nit de Revetlla, que podem venir?

Aquest any 2019 celebrem el solstici el dissabte 22, ja que tenim públic de fora de Catalunya que no té festa el dilluns 24. El sopar del 22 està de moment tancat a la gent que s’apunta a la Full Experience i al Party Pass i no podem garantir que quedin places per la nit de solstici. Si finalment surten entrades seran molt limitades i com a molt dues setmanes abans de la data.

Però la Revetlla de Sant Joan és el 23 a la nit! La celebrarem?

i taaant! Farem una festa el 23 nit amb tothom que es vulgui i es pugui quedar al festival. Però a nivells organitzatius la tractarem com una post party, ja que la festa grossa amb competicions i exhibicions i brindis i tot el que ens agrada serà el 22.

Quins àpats hi ha inclosos?

El sopar del dissabte dia 22 s’ha d’agafar obligatòriament al inscriure’s al full experience o al party pass.

Tots els altres àpats són opcionals. Els esmorzars es poden reservar en forma de pack per 6€ i els altres dinars i sopars es podran comprar directament al xiringuito.

Tinc intoleràncies alimenàries i/o sóc vegetarià. Hi ha opcions per a mi?

És clar! Pel sopar del 22 podràs escollir entre una fideuà de peix de roca de Roses o un arròs de verdures. Si  cap de les dues opcions és vàlida per les teves necessitats, posa’t directament en contacte amb nosaltres i buscarem una solució personalitzada.

On puc dormir?

Hi ha un terreny d’acampada amb ombra! Però recordeu que no és un càmping i que oferim aquest servei per a poder fer que el festival estigui a l’abast del màxim de gent. Hi haurà wc’s i dutxes.

Aquest any com a novetat es poden llogar tendes de campanya de dues persones (amb matalàs autoinflable) que us trobareu muntades quan arribeu al camp.

També tenim un conveni amb un hotel de ben a prop que fa un preu especial als que vingueu al festival.

On es fa el festival??

Es fa a Ventalló, al camp de La Closa. Pots veure el mapa i com arribar-hi aquí.